El portaveu del comitè de vaga d'Eulen, Juan Carlos Giménez, suposa que els treballadors d'Eulen desconvocaran la vaga convocada per al pròxim dia 8 de setembre «perquè queda bastant clar en el laude», però no descarta noves aturades.

El laude arbitral dictat per posar fi a les protestes dels treballadors d'Eulen Seguretat a l'aeroport Barcelona-el Prat obliga l'empresa a pagar un complement salarial de 200 euros al mes i a anul·lar les mesures disciplinàries, com l'acomiadament de dos treballadors, que ja han estat readmesos.

En roda de premsa, Giménez va dir ahir que dilluns els treballadors d'Eulen decidiran en assemblea què fan, però que suposa que la vaga quedarà desconvocada perquè «queda bastant clar en el laude» i va insistir que el laude arbitral és «forçós» i «pot comportar problemes a la plantilla».

No obstant això, va assegurar que és l'assemblea qui ha de dir si hi ha altres vagues, si no n'hi ha o quines mesures adoptaran, tenint en compte que, si es posen en contra d'un laude de compliment obligat, mentre no es digui que aquest és il·legal «ens podem ficar en problemes», va recordar Giménez. Tot i això, el comitè de vaga considera «inconstitucional» resoldre el conflicte amb un laude.