Cinc persones d'una mateixa família d'origen francès, dues dones i tres menors, van morir després de xocar un turisme i un camió a la carretera N-1, a Pancorbo (Burgos), en un sinistre en què també va resultar ferit lleu el conductor del cotxe. El turisme va envair el carril contrari en adormir-se el conductor i va xocar contra un camió cisterna.

El turisme és un Peugeot 607 de cinc places, però hi anaven sis persones, i les primeres investigacions de la Guàrdia Civil apunten que la família no va utilitzar de manera correcta els sistemes de retenció i seguretat a l'interior del vehicle.

L'accident es va produir poc després de dos quarts de vuit del matí a quilòmetre 304 de la N-1, en el conegut com a congost de Pancorbo, en una zona senyalitzada com d'alta concentració d'accidents. El conductor del camió, d'origen polonès i de 55 anys, que va resultar il·lès, va declarar que en el moment previ a l'accident va observar que el cotxe envaïa el seu carril, de manera que va intentar avisar el conductor amb els llums i el clàxon. Després del fort impacte frontal entre els dos vehicles, el turisme va ser desplaçat uns metres contra la paret del congost.