L'endemà que un home i una dona fossin trobats morts en una casa de La Zarza-Perrunal (Huelva), els quatre fills de la dona, tots menors, són amb el pare biològic de tres d'ells, que en reclama la custòdia, i a l'espera de conèixer el resultat de les autòpsies.

Al migdia de dissabte el propietari de l'habitatge, situat a la pedania de la Zarza-Perrunal (Huelva), va trobar els cadàvers de la parella, amb la qual els nens, d'edats compreses entre els 5 i els 13 anys, haurien conviscut cinc dies sense saber que eren morts.

Encara que aparentment els cossos no presentaven signes de violència i tot apunta que tots dos podrien haver mort per una sobredosi d'algun medicament o un altre tipus de substància tòxica (tots dos tenien problemes d'addiccions), l'autòpsia, que estan practicant forenses de l'Institut de Medicina Legal de Huelva, ha de determinar la causa de les defuncions.

No serà fins que conclogui l'autòpsia que els dos cadàvers, el de la dona, de 40 anys, natural de la Zarza (tot i que havia estat molts anys fora d'aquesta pedania), i l'home, una mica més gran que ella, puguin rebre sepultura, una cosa que en el cas de la dona es durà a terme a Huelva capital, segons han informat a Efe fonts pròximes a la família.

Mentrestant, els quatre menors es troben amb el pare biològic de tres d'ells, si bé es preveu que a partir de demà els serveis socials de la Junta d'Andalusia se'n facin càrrec d'ells i, després d'analitzar el cas, determinin el més convenient.

La parella morta i les quatre criatures van arribar a La Zarza fa un mes i fa uns dies la dona va anar als serveis socials per rebre ajuda econòmica per afrontar el pagament del lloguer de la casa, una ajuda que s'estava tramitant.