El cadàver de la dona trobat dimarts passat al pantà de Susqueda, que va aparèixer al costat del d'un home i que suposadament es corresponen als de la parella de joves desapareguts el 24 d'agost, presenta un tret de bala al cap, segons fonts de la investigació.

Els forenses van practicar ahir les autòpsies i van confirmar que el cadàver que se suposa que és el de Paula M.P. mostra un forat d'entrada i un de sortida que cor-respondria a un projectil d'arma de foc.

De totes maneres, els experts no havien aconseguit identificar ahir els cossos a causa del mal estat que presenten després de més d'un mes sota l'aigua, encara que s'espera fer-ho aviat.

El cadàver de l'home, suposadament Marc H.L., presenta ferides al tòrax que podrien correspondre a un atac amb un objecte contundent, arma blanca o de foc, cosa que donaria validesa a un testimoni d'una persona que viu a prop del pantà i que assegura que el dia de la desaparició va sentir quatre trets i un crit.

Els investigadors rastrejaran el pantà els pròxims dies a la recerca de noves proves relacionades amb el cas després de la realització de les autòpsies.

La policia creu que es tracta d'un doble crim i que almenys serien dos els assassins que van posar fi a la vida de la parella i que van intentar que els cadàvers desapareguessin sota l'aigua amb motxilles plenes de pedres.