Almenys cinc persones van perdre la vida ahir a la tarda a Múrcia en un accident de trànsit ocorregut a l'A7, en el qual es van veure implicats dos camions i sis turismes, segons van informar la Guàrdia Civil i el Centre de Coordinació d'Emergències.

L'accident es va produir minuts abans de les 20.00 hores a l'autovia del Mediterrani en direcció a la capital murciana, a l'altura del càmping de la Pau, a la pedania de Sangonera la Seca. Segons les primeres informacions, es van comptabilitzar gairebé una desena de ferits entre els ocupants dels vehicles implicats.

L'accident es va produir quan un camió va atropellar un cotxe i un altre vehicle pesat que havien detingut la seva marxa a la A-7, fet que va provocat la col·lisió posterior d'altres turismes.

Al lloc del sinistre s'hi van desplaçar una desena d'ambulàncies i altres serveis com els bombers del Consorci d'Extinció d'Incendis de la Comunitat Autònoma, així com també un altre grup d'efectius del parc de l'ajuntament de la capital, policies locals i agents de la Guàrdia Civil.