L'ANC i Òmnium Cultural han convocat per a aquest dimarts a les vuit del vespre una concentració amb espelmes a l'Avinguda Diagonal per reclamar la posada en llibertat dels presidents de les dues entitats, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, empresonats aquest dilluns a la nit per ordre de la jutgessa de l'Audiència Nacional Carmen Lamela per un presumpte delicte de sedició. Les dues entitats demanen als assistents que portin la seva pròpia espelma per dur a terme l'acció, que anirà des del Passeig de Gràcia fins a la Plaça Francesc Macià. Aquesta acció substitueix les inicialment anunciades davant a la delegacions del govern espanyol a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Abans, però, a les dotze, també s'han convocat concentracions davant els llocs de treball. D'altra banda, les dues entitats demanen estar "atents a la gran acció" d'aquest dimecres.

Sortida en cotxes des de Berga

A les 5 de la tarda, per a les persones que vulguin baixar amb cotxe a la protesta de Barcelona, hi ha la possibilitat de reunir-se a la plaça de la Font del Ros i fer el viatge en grup.

Solsona organitza busos

Per tal de poder assistir a la marxa organitzada a Barcelona, la delegació local de l'ANC ha organitzat autobusos gratuïts per fer el viatge fins a la capital catalana. Els vehicles sortiran de Solsona a 2/4 de 6 de la tarda i, durant el viatge, es repartiran espelmes entre els assistents. Els interessats, però, han de reservar plaça posant-se en contacte amb l'entitat.