El departament d'Ensenyament de la Generalitat té previst publicar durant la segona quinzena de novembre la convocatòria de concurs oposició de 2.000 places per a l'ingrés als cossos docents, els exàmens dels quals es faran a l'abril del 2018.

Segons va avançar el departament d'Ensenyament, les oposicions seran per als cossos de mestres, de professors d'arts plàstiques i disseny, professors d'escoles oficials d'idiomes i professors d'ensenyament secundari.

Aquestes places formen part de les 7.000 destinades a cobrir llocs de funcionari a la Generalitat que el Govern va anunciar a final de l'any passat. Ensenyament va informar que els aspirants que hi vulguin participar podran presentar les sol·licituds durant el mes de desembre del 2017.

La llista provisional d'admesos i exclosos es publicarà durant la segona quinzena del gener del 2018 i la definitiva d'admesos i exclosos, durant la primera quinzena de març de 2018.

Quant al procediment selectiu, es preveu que s'iniciï a mitjan l'abril del 2018 i que finalitzi durant la primera quinzena de juny de l'any vinent.