Dos homes van morir i un altre home i una dona van resultar ferits en un tiroteig ahir a la tarda a Cartagena (Múrcia) per un conflicte familiar, segons van informar la Direcció General de Seguretat Ciutadana i Emergències del Govern autonòmic i la Policia Nacional. Els trets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de tres quarts de quatre de la tarda a la plaça dels Drets Humans, a la bar-riada Verge de la Caritat.

Fins al lloc del succés s'hi van desplaçar agents de la Policia Local, la Policia Nacional i tres ambulàncies, dues de les quals van traslladar els ferits, una dona de 47 anys amb una ferida de bala superficial al pit i un home de 38 amb un tret en un costat, a l'hospital Santa Lucía, a la mateixa ciutat portuària murciana.

Segons les primeres indagacions de la Policia Nacional, que al vespre encara mantenia la zona acordonada, és segur que es tracta d'un conflicte familiar originat en una parella, motiu pel qual alguns dels implicats en el succés es van desplaçar en cotxe a Cartagena des d'Alacant.