L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont va reiterar ahir la seva «disposició» a encapçalar la «llista unitària de l'agrupació d'electors», ja que «és el moment de defensar el país».

Dues plataformes sobiranistes (Llistaunica.cat i Respublica.cat) han unit esforços per iniciar la recollida de les 55.000 firmes necessàries per presentar al 21-D una «agrupació d'electors», amb la voluntat que arribi a ser una llista unitària que desitgen que lideri el president de la Generalitat destituït, Carles Puigdemont.

En un missatge de Twitter, Carles Puigdemont va insistir en la seva disposició a encapçalar l'esmentada llista unitària proposta per les dues plataformes, que proposen que a ella se sumin partits, associacions i societat civil. «És el moment de defensar el país. Estic disposat a encapçalar la llista unitària de l'agrupació d'electors», va escriure el president destituït.

D'altra banda, ahir, els diputats de la CUP al Parlament Anna Gabriel i Benet Salellas van visitar Puigdemont a Brussel·les per traslladar-li el suport de la formació antisistema.

A més, ahir a la nit, l'expresident Artur Mas també va viatjar a Brussel·les per entrevistar-se amb Puigdemont.