Renfe i Adif denunciaran davant la Fiscalia els talls de les vies de l'AVE i de Rodalies durant la vaga general del dia 8 de novembre, que van afectar 160.000 passatgers, en un escrit en el qual adjuntaran les imatges de les càmeres de seguretat per identificar els piquets.

Segons van informar a Efe fonts de Renfe i Adif, la companyia fer-roviària i el gestor d'infraestructures interposaran en els pròxims dies sengles denúncies davant la Fiscalia per les afectacions i els danys del tall de vies, que fins i tot van obligar a tancar l'estació de Sants de Barcelona.

Recopilació de proves

Els serveis jurídics de Renfe i Adif han estat recopilant proves els últims dies sobre els danys i afectacions per incorporar-los en les denúncies, a les quals també adjuntaran les imatges de les càmeres de seguretat per identificar els vaguistes que van envair les vies, la majoria d'ells amb la cara descoberta.

Els talls en les vies van afectar 150.000 usuaris del servei de Rodalies i 10.000 del servei d'Alta Velocitat, que va patir un tall durant tot el dia a l'estació de Girona i a la tarda a la de Sants de Barcelona, que va haver de tancar i interrompre el pas de trens.