El primer dels acusats de violar una jove madrilenya en els sanfermines de l'any passat que ha declarat aquest dimecres al judici ha mantingut la seva versió que la relació sexual va ser consentida, tot i que ha reconegut que aquest consentiment no es va produir de paraula.

L'advocat Agustín Martínez Becerra, que defensa a tres dels cinc acusats, entre ells al que ha declarat ja, ha assenyalat, però, que hi ha altres formes de consentir, respecte a aquesta falta de consentiment de paraula admès pel seu defensat i posat de manifest per l'acusació.

Martínez Becerra, que ha dit que els seus clients estan "tensos" perquè es juguen 25 anys de presó, ha qualificat de "primmirat" l'interrogatori de la fiscal, una concreció que pot ser la causa, ha ironitzat, de l'actitud de la resta de acusacions.

Segons ha afegit, el seu defensat ha respost a l'interrogatori "amb educació i respecte", encara que, de la mateixa manera que tenen previst fer la resta d'acusats, s'ha negat a respondre a les acusacions populars exercides pel Govern de Navarra i l'Ajuntament de Pamplona .