Un home de 34 anys va morir per les lesions d'arma blanca de què va ser víctima la nit de dimecres a dijous en una baralla al car-rer al barri del Raval de Barcelona, davant la qual cosa els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per intentar identificar i detenir l'agressor.

Segons fonts de la investigació, la baralla va tenir lloc cap a 2/4 de 5 de la matinada al carrer Príncep de Viana de Barcelona entre dos homes, un dels quals, de 34 anys i nacionalitat italiana, va acabar morint per les lesions d'arma blanca sofertes.

En un comunicat, els Mossos d'Esquadra van precisar que havien rebut l'avís que hi havia una baralla entre dos homes i que quan van arribar al lloc ja s'havia personat una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que estava atenent la persona ferida, que presentava lesions de gravetat.

L'home ferit va ser traslladat en estat crític a l'Hospital del Mar de Barcelona, on va morir a primera hora d'ahir a la tarda, segons les fonts.

Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona han obert una investigació, que el jutge ha declarat secreta, per aclarir les circumstàncies d'aquest crim.