Un home va morir ahir en una explosió d'origen criminal en un aparcament de Viladecans, en un cas en el qual els Mossos d'Esquadra investiguen la vinculació de la víctima amb els atacs amb explosius el 2012 al macroprostíbul Paradise de la Jonquera.

L'explosió, de resultes de la qual també va quedar ferida una persona, es va produir a 3/4 d'11 del matí en un aparcament situat al número 6 del carrer de Santiago Rusiñol i Prats de Viladecans.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la vinculació del difunt amb la cadena d'amenaces i atacs amb explosius que es van produir al final del 2012 al macroprostíbul Paradise, pels quals al novembre del 2013 van ser arrestades set persones, va avançar Ser-Catalunya.

Des del primer moment, els Mossos d'Esquadra van estudiar un mòbil criminal com a principal hipòtesi de la mort d'aquest home en l'explosió i van descartar que es tracti d'un cas de terrorisme, pel que investiguen si és un homicidi vinculat a grups criminals, segons van precisar a Efe fonts policials. Els agents investiguen ara, segons les fonts, si l'explosió d'ahir es va produir en un cotxe estacionat a l'aparcament, en esclatar un artefacte, o si va ocórrer quan la víctima estava manipulant explosius, segons les fonts.

Una de les principals línies d'investigació que segueixen els Mossos és la vinculació de la víctima amb la cadena d'atacs amb explosius al macroprostíbul Paradise l'any 2012, un dels més grans d'Europa, així com si actualment estava involucrat en negocis il·lícits.