Podem portarà el seu candidat a la presidència de la Generalitat a Manresa, en el què serà l'acte central de campanya per al 21-D a les comarques centrals. L'acte es portarà a terme el proper dijous, 7 de desembre, a les 19h, a la Sala Petita del Kursaal de Manresa.

A l'acte hi participarà també la presidenta del grup dels Verds al Parlament Europeu, l'alemanya Ska Keller. D'aquesta manera, Catalunya en Comú-Podem vol visibilitzar el seu treball a Europa en defensa d'un referèndum a Catalunya, amb la participació a l'acte de Keller, que sent candidata des del 2014 a la presidència de la Comissió Europea s'ha mostrat clara en la defensa del dret a decidir i de la necessitat de la mediació europea.

També prendran la paraula a l'acte els candidats de Catalunya en Comú-Podem de les comarques centrals, l'osonenc Marc Parés, el número 9 de la llista per la circunscripció de Barcelona, i la manresana Ana C. Querol, la número 33, que presentarà l'acte.

L'acte amb Xavier Domènech i Ska Keller serà el plat fort de la campanya dels comuns a les comarques centrals i donarà pas, la següent setmana, a altres actes en municipis com Berga, Sant Vicenç, Sant Joan o Navarcles.

El proper dilluns, dia 4, a la mitjanit i com ja és tradicional en les darreres campanyes, els comuns iniciaran la campanya amb la penjada de cartells i pancartes a plaça Catalunya de Manresa. Amb el lema «Tenim molt en comú», Catalunya en Comú-Podem remarcarà la necessitat de recuperar els drets socials, així com el desbloqueig de la situació política nacional.