El president de Ciutadans, Albert Rivera, va fer ahir una crida a la mobilització perquè els no independentistes vagin a votar el pròxim 21 de desembre, ja que, va dir, «si aconseguim una participació històrica, guanyarem». Si anem a votar, que tremolin Puigdemont i Junqueras perquè guanyarem», va assegurar des de Barcelona.

Durant la seva participació en un acte de presentació de l'equip del seu partit per a les pròximes eleccions catalanes, Rivera va assegurar que la «gran batalla» del proper 21 de desembre és mobilitzar-se perquè els «separatistes temen les urnes de veritat», i que els vots «valen igual», motiu pel qual cal que es mobilitzin «els no independentistes».

Per a Rivera, Ciutadans és l'únic partits que pot vèncer ERC a les urnes i ha demanat al líder del PSOE, Pedro Sánchez, que no segueixi «pel camí d'insultar Ciutadans» perquè «els seus votants i els nostres no són fatxes, són votants que volen seguir sent espanyols», a la vegada que ha criticat el PSC, del qual ha dit que pretén ser una mala còpia dels nacionalistes, i una mala còpia no guanya eleccions".