El PSC creu que el 21-D farà uns resultats «molt millors del que ens pensem», segons va declarar David Pérez ahir a Berga, on els socialistes van aplegar una trentena de persones entre militants i simpatitzants i càrrecs electes del Berguedà i el Bages en una dinar de campanya. Abans de l'àpat Pérez va participar en una roda de premsa amb Joan Torra, primer secretari socialista al Berguedà, i també la candidata bagenca Mercè Cardona.

El dinar va servir per copsar les inquietuts dels militants i simpatitzants socialistes i temes que els preocupen, va explicar Mercè Cardona, com el desdoblament de la C-16, el polígon comarcal d'Olvan i la potenciació de l'estació d'esquí de Coll de Pal.

Per la seva banda, el també candidat i membre de la mesa del Parlament David Pérez va dir que «el PSC vol redreçar la situació». Pérez va rebutjar que l'aplicació del 155 sigui culpa dels socialistes, ahir que en virtut d'aquest article el Museu de Lleida va perdre les obres de Sixena. Pérez va dir que sense la DUI no hi hauria hagut 155 «i ens hauríem estalviat aquesta situació».