Un home de 53 anys, Víctor López, va morir ahir a l'Hospital Clínic de Saragossa a causa de les lesions sofertes a la matinada del dia 8 passat, després de ser agredit per un altre home de 33 anys que suposadament li havia recriminat que portés uns tirants amb la bandera d'Espanya. El presumpte agressor està detingut i segons El Periódico és Rodrigo Lanza, que va ser condemnat per deixar tetraplègic un guàrdia urbà de Barcelona en els incidents ocorreguts en una casa ocupada al carrer de Sant Pere Més Baix de Barcelona el 4 de febrer del 2006 i que van ser recollits en el documental Barcelona Ciutat Morta.

Segons el Cos Nacional de Policia, el succés que va acabar amb la vida de López va tenir lloc a la zona de copes del carrer Heroisme, de la capital aragonesa, en un dels bars. Segons apunta la Policia, la investigació continua oberta, ja que el presumpte agressor, detingut dilluns, al qual s'acusa d'un delicte d'homicidi, suposadament li havia recriminat al bar esmentat que portés uns elàstics amb la bandera d'Espanya. Encara no s'ha pogut identificar les tres persones que acompanyaven el presumpte autor material dels fets, ja que es van absentar del lloc.

La investigació també està esperant el resultat de l'autòpsia per saber amb què va ser colpejada la víctima, ja que el presumpte autor ha declarat que va ser un únic cop de puny al bar, encara que la policia intenta descobrir si ho va fer amb algun objecte.