La titular del Jutjat d'Instrucció 1 d'Aranda de Duero ha decretat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança, per als tres jugadors de l'Arandina Club de Futbol acusats d'agressió sexual a una noia de 15 anys.

Segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Castella i Lleó, la jutgessa va adoptar ahir aquesta decisió després d'interrogar els tres detinguts, els jugadors Carlos Quadrado Santos, Lucho, de 24 anys, Raúl Calvo, de 19, i Víctor Rodríguez Ramos, Viti, de 22, que van ser denunciats per la mare de la menor de qui suposadament van abusar fa onze dies. La jutge, que també va prendre declaració ahir a la noia en qualitat de víctima, va aixecar el secret de les actuacions. L'edat de la jove és una de les claus en aquest cas ja que, segons el Codi Penal, en ser inferior a 16 anys és irrellevant el consentiment per mantenir relacions sexuals.

A més, la noia en la seva denúncia sosté que va rebutjar tenir sexe amb els jugadors, com li van proposar, i que va ser agredida sexualment a la casa que comparteixen els tres a Aranda de Duero.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 d'Aranda de Duero, en funcions de guàrdia, es va inhibir a favor del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de la mateixa localitat, competent per prendre declaració als tres jugadors i instruir la causa per la data en què van ocórrer els fets investigats.

El club, per la seva banda, va anunciar que ha expulsat els tres jugadors.