El serbi Norbert Feher, buscat per la Interpol per diversos assassinats a Itàlia i detingut com a presumpte autor de tres morts a Terol, ha acceptat ser entregat a Itàlia, encara que aquest lliurament no s'executarà fins que compleixi les responsabilitats penals que té a Espanya. Norbert Feher va sol·licitar un intèrpret d'italià i en aquest idioma va manifestar que accepta ser entregat a Itàlia, i va detallar que era a Espanya des del mes de setembre i que no tenia feina.

La jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela va prendre declaració per videoconferència a Feher, conegut també com a Igor Vaclavic o Igor el Rus, que és als jutjats d'Alcanyís després de la seva detenció la matinada de divendres en una zona entre els municipis de Terol de Cantavieja i Mirambel, per la qual fugia després de la mort a trets de dos guàrdies civils i un ramader. Lamela li va prendre declaració per delictes de robatori i assassinat pels quals Itàlia demana el lliurament del detingut.

En compliment d'aquesta euroordre, la jutge el va informar de la causa que té pendent amb les autoritats judicials italianes i li va preguntar si accepta ser lliurat a aquest país. Aquesta entrega no s'executarà fins que compleixi les responsabilitats penals que té a Espanya, i a més a més Itàlia podria sol·licitar un lliurament temporal per ser jutjat allà pels fets pels quals se'l reclama a aquell país.

Després de declarar davant la jutge Lamela, el detingut està previst que comparegui davant la titular del Jutjat número 2 d'Alca-nyís en relació amb els tres assassinats de Terol i que la magistrada decideixi sobre la seva situació. Norbert Feher està acusat de l'assassinat dijous passat de dos guàrdies civils, Víctor Romero i Víctor Jesús Caballero, i del ramader José Luis Iranzo, que van morir tirotejats en una zona situada entre els municipis de Terol d'Albalate del Arzobispo i Andorra.

La trucada d'un veí per alertar que passava alguna cosa estranya a la Paradiña va motivar el desplaçament dels guàrdies civils, integrants dels equips Roca creats pel cos per prevenir els robatoris en zones rurals. L'assassí va emprendre llavors una ràpida fugida per intentar esquivar el setge.