La cap de llista per Ciutadans a Barcelona, Inés Arrimadas, va criticar ahir que el cap de llista del PSC, Miquel Iceta, vulgui «ser president costi el que costi», així com els seus «vetos» a la formació taronja amb el «no i no», però confia que a «l'hora de la veritat» se situï al costat de Cs.

En declaracions a la carpa que Ciutadans va instal·lar a la plaça Universitat de Barcelona, Arrimadas va redoblar les seves crítiques al candidat socialista en l'últim dia de la campanya electoral de les eleccions que se celebraran demà.

«El senyor Iceta s'ha passat tota la campanya vetant Ciutadans, vetant l'acord. Ha estat tota la campanya instal·lat en el no és no, i només en el sí a ser ell president costi el que costi. Crec que hi ha molts socialistes que no entenen el veto constant d'Iceta a Ciutadans», va dir Arrimadas.

La candidata al Parlament per la formació taronja va reiterar ahir que Ciutadans aposta per l'acord entre els partits constitucionalistes perquè hi hagi un «canvi» a Catalunya i, en aquest sentit, va dir a Iceta que «l'important no és qui tingui la cadira presidenciable».