Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a un home de 34 anys d'edat com a pressumpte autor de la mort de la seva parella, que tenia 30 anys, ocorreguda abans d'ahir al vespre al municipi de Sant Adrià de Besòs. Quan els agents dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets van localitzar el cos de la dona sense vida i amb signes evidents de violència en una zona de la Mina situada a prop de les vies del tren.

Els agents dels Mossos d'Esquadra van localitzar i van detenir l'agressor, que està acusat d'un presumpte delicte d'homicidi. La víctima havia denunciat en dues ocasions a l'agressor per maltractament, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), i les dues denúncies han estat fetes durant l'últim mes i mig.

Després de l'assassinat, el presumpte autor dels fets va traslladar la seva parella fins a la zona de les vies del tren en una gran bossa, ja que un testimoni el va veure amb la càrrega. Altres testimonis van apuntar que es va sentir discutir la parella en ple carrer tan sols un dia abans que tingués lloc l'assassinat. Els mateixos testimonis, veïns de la zona de la Mina on s'ha descobert el cadàver, van explicar ahir que l'home era un conegut del barri, però feia temps que es trobava a la presó per diversos delictes i havia sortit feia poc.

Ara per ara, el jutjat d'Instrucció número 2 de Badalona en funcions de guàrdia investiga el cas i els Mossos d'Esquadra intenten aclarir les circumstàncies exactes de la mort.

A les vuit del vespre es va fer una concentració al Casal Cívic de la Mina i per avui hi ha prevista una segona concentració a les 12 davant de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.