L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol es troba hospitalitzat en un centre sanitari de Barcelona a causa d'un fort constipat, segons van confirmar anit fonts del seu entorn.

L'expolític català, de 87 anys, està hospitalitzat des de fa diversos dies, i, fins al moment, el seu estat de salut no revesteix gravetat, indiquen les fonts.

Jordi Pujol amb prou feines apareix en l'escena pública des que va confessar l'existència d'una herència familiar a Andor-ra que no havien declarat a Hisenda, assumpte que investiga l'Audiència Nacional.

Per aquesta causa, el seu fill Jordi Pujol Ferrusola havia ingressat a la presó de Soto del Real, d'on, precisament, va sortir dijous després de dipositar una fiança de mig milió d'euros que li va imposar el jutge José de la Mata.

Jordi Pujol Ferrusola era a la presó acusat d'ocultar el seu patrimoni des que està sent investigat i se li van imputar delictes de blanqueig contra la Hisenda Pública i falsedat dins de la causa en la qual el jutge investiga el matrimoni Pujol Ferrusola i els seus set fills.

Encara que tots ells estan sent investigats judicialment, el primogènit de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol és l'únic de la família que ha ingressat en presó preventiva, ja que, segons va estimar de la Mata el mes d'abril passat, seguia mantenint estructures per ocultar i blanquejar diners fora d'Espanya.