L'home que va morir ahir a la matinada a Sabadell en precipitar-se al carrer des del terrat d'un edifici de deu pisos tenia des del novembre una ordre d'allunyament de la seva exparella, que residia en un dels pisos de l'immoble, segons van informar ahir els Mossos d'Esquadra.

Segons el relat policial, l'home, de 38 anys, va intentar entrar pel balcó de la casa de la dona, després de provar de comunicar-se amb ella a través de l'intèrfon.

Un altre veí li va obrir la porta, i després va pujar fins al terrat, des d'on va intentar accedir al balcó de la seva exparella per la façana de l'immoble.

Els Mossos investiguen ara les circumstàncies de la caiguda de l'home, que va tenir lloc al voltant de 2/4 d'una de la matinada, possiblement en relliscar des de dalt de l'immoble, ubicat al número 11 del carrer dels Aprestadors, al bar-ri d'Espronceda de la capital vallesana.

Encara que l'home feia temps que residia en un altre lloc, alguns veïns de l'exparella van explicar als periodistes que les baralles entre tots dos eren freqüents i que el mort ja va incomplir l'ordre d'allunyament altres vegades.

Davant de la porta d'entrada de l'edifici van aparèixer ahir alguns rams de flors, una fotografia de l'home i fins i tot una dedicatòria en el seu record.