Almenys 48 persones han mort després que l'autobús en el qual viatjaven es despenyés aquest dimarts per un barranc prop de la localitat peruana de Pasamayo, al centre del país, segons han confirmat les forces de seguretat peruana.

A bord de l'autobús, propietat de l'empresa San Martín de Porres, viatjaven aproximadament 55 persones, segons l'agència de notícies estatal Andina. El vehicle cobria la ruta entre Huacho i la capital del Perú, Lima, i suposadament va impactar amb un camió abans de sortir-se de la carretera en el conegut com Serpentín de Pasamayo.

L'agent de la Policia Nacional Hermán Valdivieso Carpio, cap de la Divisió Policial de Huaral, ha detallat que una dotzena de cossos ja han estat rescatats i portats al dipòsit de cadàvers de Chancay, mentre que dotze més són en procés de ser rescatats.

El cos de Bombers del Perú ha indicat que les tasques de rescat s'han suspès a causa de la pujada de la marea, atès que aquesta posa en perill la vida dels rescatadors, segons ha recollit el diari local 'El Comercio'.