La Guàrdia Civil «reavaluarà» altres casos, «sobretot de violació», per determinar si José Enrique Abuín Gey, el Chicle, està implicat en més delictes, després de la seva detenció com a presumpte autor de la mort de Diana Quer.

Ho va dir ahir el coronel de la Unitat Central Operativa (UCO) del cos militaritzat, Sánchez Corbi, que, no obstant això, no va considerar que existeixi cap vinculació entre el detingut i la desaparició de Manuela Lorenzo, una septuagenària que roman desapareguda de Boimazán (Boiro) des del 25 de juliol del 2015.

El coronel va assenyalar que tenint en compte el cas de Diana Quer i el de la jove que el 26 de desembre passat va denunciar un intent de segrest al municipi també gallec de Boiro, l'ara detingut buscava «víctimes molt joves», que tinguessin a l'entorn dels 18 anys d'edat.

Si totes les sospites actuals s'acaben confirmant quan finalitzi la investigació, l'ara detingut pot enfrontar-se a la pena de presó permanent revisable acusat d'un delicte d'assassinat i d'una agressió sexual prèvia, que comportaria una pena de 10 a 25 anys de presó.