L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol va passar el dia de Reis a casa seva en ser donat d'alta divendres, van informar a Europa Press fonts properes a la família.

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, que va ser hospitalitzat el 27 de desembre a la Clínica Sagrada Família de Barcelona per una forta pneumònia, va rebre l'alta a primera hora d'aquest divendres a la tarda. Abans d'acabar l'any ja es va informar que l'expresident evolucionava favorablement.

El director mèdic del centre, Antoni Roca, va detallar, en declaracions a l'ACN, que estava «totalment recuperat, que la seva evolució ha estat bona i que la malaltia ha seguit el curs normal».

Jordi Pujol, de 87 anys, ha anat reduint les seves aparicions a l'escena pública des que va saltar l'escàndol dels diners que la família tenia a Andorra. Pujol sempre ha defensat que es tracta d'una deixa del seu pare, que tenia l'objectiu de donar seguretat a la família en cas que haguessin de marxar del país per la situació política. El fundador de CDC va aparèixer en públic per última vegada amb la seva dona, Marta Ferrusola, votant en les eleccions del 21-D.