"Dóna'm la tablet!", "Dóna'm la tablet perquè et mato!", repeteix la jove de 23 anys al mateix temps que no cessa en els cops contra la seva filla, de només tres anys d'edat. El vídeo dels fets ha consternat als usuaris de les xarxes socials per la brutalitat d'aquesta mare que, arran de les imatges, ha perdut la custòdia dels seus tres fills.

El vídeo era gravat amb un telèfon mòbil per una altra de les filles de l'agressora a casa de Bahía Blanca, una ciutat situada al sud de Buenos Aires, al mes de desembre. Poc abans, l'àvia materna dels petits denunciava a la seva pròpia filla per agressió cap als seus néts, encara que pensava que aquesta era únicament verbal.

"Vaig fer la denúncia a la Comissaria de la Dona el 15 de desembre i la meva néta va filmar el vídeo el 21 d'aquest mateix mes" indica l'àvia en declaracions al programa radiofònic 'La Brújula 24', afegint que "jo sabia que la meva filla agredia verbalment als meus néts però mai l'havia vist pegar-li d'aquesta manera". Després de veure el vídeo, les seves sospites es van fer realitat, però amb més gravetat.

El vídeo, indica el diari digital 'Infobae', no es va presentar en el marc de la denúncia però sí que es va fer públic a través de les xarxes socials, encara que es desconeix com. Les imatges poden ferir sensibilitats per la gravetat i el fort contingut violent que es mostra.