La Policia de Perú va iniciar ahir de manera oficial la recerca de la jove equatoriana resident a València, Nathaly Salazar, desapareguda des de fa sis dies en aquest país sud-americà, on es trobava de viatge.

Així ho va confirmar a Europa Press Tamara, la germana de la jove, que ha indicat que el titular del Consolat Espanyol a Lima (Perú) li va comunicar que ahir ja havia començat oficialment la recerca de Nathaly per part de la Policia del Perú.

La família de la jove establerta a València, de 28 anys, va instar ahir el Govern espanyol a exigir a l'executiu peruà iniciar oficialment la seva recerca i una investigació formal que permeti esbrinar el seu parador.

Igualment, havia reclamat que es pugui rastrejar el mòbil que portava quan el 2 de gener, l'últim dia que va ser vista, va deixar l'hostal de Cuzco (Perú) on estava allotjada.

Tamara va agrair l'inici de la recerca de la seva germana i va mostrar la seva satisfacció per això. Així mateix, va comentar que des de l'hostal, amb el qual ha mantingut contacte des que es va perdre la pista de la seva germana, li va indicar que «la policia havia anat a buscar els vídeos» de les càmeres de seguretat.