Els Mossos d'Esquadra i les policies locals dels municipis de l'entorn de Sant Andreu de Llavaneres busquen un home jove, d'entre 30 i 35 anys; no gaire alt, al voltant d'1,65metres; llavis gruixuts; pell morena, i cabell negre, curt i arrissat com a presumpte violador de l'estació.

Segons el retrat robot que els investigadors han fet del sospitós, i al qual ha tingut accés l'ACN, l'home vestia xandall fosc i una dessuadora amb caputxa el dia de l'agressió. Segons la descripció que fan els investigadors, podria ser una persona d'origen estranger, «possiblement marroquí». Quan se'l pugui detenir, l'Ajuntament de Mataró, d'on era veïna la víctima, es personarà com a acusació, segons va informar l'alcalde de la ciutat, David Bote.

La fitxa del sospitós de la violació a l'estació de tren de Llavaneres apunta a un home jove, de complexió normal i que, pels seus trets físics, podria semblar d'origen àrab, segons indiquen els propis investigadors. La imatge, a la qual ha tingut accés l'ACN, fa dies que s'ha difós a totes les comissaries de la zona perquè les patrulles la tinguin en compte a l'hora de poder identificar possibles sospitosos que s'ajustin al perfil. Ahir es complien dues setmanes dels fets del 28 de desembre.