L'advocat de Jordi Montull, Jordi Pina, confia que Fèlix Millet i Jordi Montull no entraran a la presó després que la Fiscalia hagi demanat que es preguin mesures cautelars per als dos principals acusats en el cas Palau. «Han estat sotmesos al procediment des del primer dia i no han fugit mentre se'ls demanava més de 80 anys de presó, han estat a disposició del tribunal i no tindria cap sentit que ara es pogués justificar una mesura d'aquest tipus», va assenyalar Pina ahir en declaracions a Catalunya Ràdio. Així mateix, va reiterar que no hi ha risc de fuga perquè «ni Millet ni Montull estan en condicions de salut per marxar».

Pina va lamentar que no hagi estat possible el pacte amb la Fiscalia perquè la pena de Gemma Montull fos inferior als dos anys de presó i d'aquesta manera s'evités la seva entrada en un centre penitenciari.

«Hem perdut. El nostre objectiu amb el pacte dolorós amb la Fiscalia era que la pena de la Gemma fos inferior a dos anys i no ha estat possible», va dir Pina, que també va recordar que és l'única persona acusada a qui s'ha imposat una pena més gran que la que reclamava el fiscal.