L'exministre d'Interior Jorge Fernández Díaz està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital de la Princesa de Madrid després d'empitjorar l'estat de la seva salut, segons van confirmar fonts del seu entorn en diferents mitjans de comunicació.

Segons va avançar el País, Fernández Díaz roman hospitalitzat des de divendres a l'hospital madrileny després de sofrir un infart, tot i que a última hora d'ahir es desconeixien més detalls sobre les circumstàncies de l'ingrés i de l'estat del polític.

El que va ser titular de la cartera d'Interior entre els anys 2011 i 2016, quan va ser substituït per l'actual titular del Ministeri, Juan Ignacio Zoido, va ser diagnosticat ara fa dos anys d'un càncer de fetge i ha estat sotmès a diverses intervencions quirúrgiques, a més de ser tractat amb quimioteràpia, segons han explicat fonts del seu entorn.

La primera meitat de l'any passat, l'exministre d'Interior Jorge Fernández Díaz va haver de comparèixer al Congrés dels Diputats per prestar declaració a la comissió d'investigació per l'Operació Catalunya, ideada des del seu ministeri per desacreditar dirigents independentistes i fer descarrilar el procés d'independència de Catalunya.