Les dues noies, una d'elles menors, de Badalona que van aparèixer amb les mans lligades a Montjuïc han confessat que es van inventar el rapte, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Les mares de les dues amigues van denunciar la desaparició de les seves filles i els Mossos van iniciar amb una investigació per localitzar-les.

Segons el relat inicial, les joves van ser localitzades per una parella que passejava per la muntanya de Montjuïc i traslladades a l'Hospital del Mar després de ser localitzades amb les mans lligades, però al final han explicat que van simular que van ser retingudes contra la seva voluntat. Els Mossos han donat el cas per tancat, tot i que han traslladat la informació disponible al Jutjat de Badalona.

En prendre'ls declaració, les joves, que són amigues, van assegurar que un home les havia segrestat, les havia lligat, i que no recordaven res perquè suposadament els havien pogut subministrar alguna droga.

No obstant això, les seves explicacions van ser contradictòries i el seu relat incongruent, i finalment van confessar que s'havien inventat la història.

Els pares de les dues nenes havien acudit als Mossos aquest dimarts per denunciar que les seves filles havien desaparegut, i ja de nit una parella les va localitzar i les va portar a l'hospital perquè les examinessin.