Dues joves de 17 i 18 anys localitzades a la muntanya de Montjuïc, a Barcelona, amb les mans lligades, van fingir haver estat segrestades, segons van informar a Europa Press fonts de la investigació.

Les dues noies havien desaparegut dimarts d'aquesta setmana a Badalona i van ser localitzades amb les mans lligades amb brides a mitjanit per una parella, segons van informar els Mossos d'Esquadra.

En prendre'ls declaració, les joves, que són amigues, van assegurar que un home les havia segrestat, les havia lligat, i que no recordaven res perquè suposadament els havien pogut subministrar alguna droga.

No obstant això, les seves explicacions van ser contradictòries i el seu relat presentava incongruències, fins que finalment les dues noies van confessar que havien inventat la història.

Els pares de les dues adolescents havien acudit als Mossos dimarts passat per denunciar que les seves filles havien desaparegut, i un cop ja era de nit, una parella les va localitzar i les va portar a l'hospital perquè les examinessin.