Dues noies van morir i un jove va quedar ferit greu en un accident de trànsit ahir al matí al quilòmetre 14 de la carretera T-11, al terme municipal de Tarragona. Els fets van passar a la rotonda de les Gavarres. El vehicle sinistrat circulava provinent de Reus en direcció a Tarragona a gran velocitat quan va encastar-se contra la tanca de formigó de la rotonda, va saltar un talús i va precipitar-se per un terraplè fins al voral de l'autovia A-7, que transcorre per sota d'aquesta zona. Segons va poder confirmar l'ACN, el turisme circulava a més de 140 km/h, tot i que l'accés a la rotonda obliga els vehicles a reduir la velocitat fins als 40 km/h i a cedir el pas.

Com a conseqüència de l'accident van morir dues noies, la passatgera del davant i la del darrere del vehicle. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, es tracta d'E.C.L., de 27 anys i veïna d'Alcoletge (Segrià), i T.O.G., de 19 anys i veïna de Lleida, respectivament. Per la seva banda, el conductor, de 22 anys, va ser traslladat en estat greu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L'accident va tenir lloc al costat del polígon comercial les Gavarres. Arran del sinistre, l'A-7 va tallar-se al trànsit poc abans de 2/4 de 10 a l'altura de Tarragona en sentit Vila-seca, i van efectuar-se desviaments senyalitzats. Poc després va obrir-se un carril a la circulació i a les 11 va obrir-se definitivament el trànsit, segons el SCT. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a 3/4 de 9.