La Policia de Tempe, a Arizona, ha publicat el vídeo de l'atropellament mortal del vehicle autònom d'Uber, que va passar la nit del passat diumenge 18 de març. En les imatges es veu com el cotxe impacta contra una dona.

El vehicle transitava en manera autònoma, amb un operador darrere del volant, quan va colpejar a una dona que creuava el carrer a la ciutat de Tempe. La víctima va ser traslladada a l'hospital, on va morir.

La càmera que enfoca a la part exterior del vehicle mostra com una dona creua la carretera amb una bicicleta per un tram summament fosc i l'impacte és inevitable.

Una altra càmera enfoca a la persona que hi ha dins del turisme, que mira cap avall en diverses ocasions fins que succeeix l'atropellament. En total són 21 segons de vídeo.

Després del succés, Uber va anunciar la suspensió de l'ús d'actuacions sense conductor que estava provant o usant a Tempe, Pittsburgh, Torontó i Sant Francisco.

L'empresa tan sols utilitzava vehicles autònoms com a part del seu servei regular de lloguer de cotxes a Pittsburgh i Tempe.