Un home de 77 anys i una dona de 76, tots dos veïns de Barcelona, van morir ahir a la tarda en un accident de trànsit a l'AP-7, al punt quilomètric 174, al terme de Castellví de Rosanes (Baix Llobregat). En el xoc es van veure implicats un total de tres vehicles: dos turismes, en un dels quals viatjaven les dues víctimes mortals, i un camió.

Els equips d'emergències van rebre l'avís poc després de les 2 del migdia. Segons van explicar ahir fonts dels Bombers de la Generalitat, en un primer moment van col·lidir dos turismes i, com a conseqüència del xoc, un dels dos cotxes, en el qual anaven les dues víctimes mortals, va impactar violentement contra un camió i va quedar sota el vehicle de gran tonatge.

D'altra banda, un home de 56 anys que viatjava en l'altre turisme implicat en l'accident va quedar ferit de consideració menys lleu i va ser traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell. Un altra persona de 37 anys també va resultar ferida de caràcter lleu, i va ser atesa per efectius del SEM i donada d'alta al mateix lloc dels fets.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).