Tres homes de 37, 42 i 52 anys, veïns de Reus, Vila-seca i Tarragona, van ser detinguts dimecres pels Mossos d'Esquadra com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i per pertinença a grup criminal.

Arran d'una investigació, es va constatar que a l'interior d'uns habitatges de la urbanització Mar de Riudecanyes s'estava duent a terme algun tipus d'activitat il·lícita relacionada amb el tràfic d'estupefaents. Finalment, es va determinar que es tractava d'un grup organitzat de com a mínim cinc persones, que es dedicava al conreu interior de marihuana i al seu posterior tractament i distribució.

A principis d'aquesta setmana els investigadors van interceptar un dels enviaments camuflats amb destinació a Utrecht, als Països Baixos. La furgoneta va sortir de Riudecanyes carregada amb set cafeteres industrials. Quan els agents van escorcollar exhaustivament el vehicle i la càrrega van localitzar sis quilos de marihuana envasada al buit a l'interior dels calderins de les cafeteres. Els investigats treballaven de manera coordinada, metòdica i prenien grans mesures de protecció.