Els equips d'emergència ha buscat sense èxit aquest dimecres un home va caure per la borda d'un ferri a prop de Palamós. Segons fonts de Salvament Marítim, els fets es van produir ahir a les quatre de la tarda quan l'home va caure al mar des del ferri Cruise Roma de Grimaldi Lines mentre navegava a quatre milles de la costa de Palamós. Les tasques de recerca es reprendran demà.

El ferri, que transportava passatgers i vehicles, havia sortit de Civitavecchia, a prop de Roma, i es dirigia a Barcelona. La tripulació va donar l'avís dels fets i Salvament Marítim va coordinar el dispositiu de recerca de l'home, que, segons Salvament Marítim, es tracta d'una persona jove.

En aquesta captura de pantalla de la web de Marine Traffic es pot veure com el ferri va donar voltes davant la costa gironina ahir la tarda quan es va produir el succés per buscar el passatgers.

Durant la jornada d'aquest dimecres s'ha rastrejat la zona de la costa de Palamós una embarcació, diversos pesquers i un helicòpter de Salvament Marítim, a més d'una embarcació amb els GRAE, una dotació per terra i un helicòpter dels Bombers de la Generalitat, i efectius de la Guàrdia Civil.