La tuitaire reusenca detinguda per uns suposats insults i amenaces contra el jutge del Suprem Pablo Llarena i la seva família ha quedat en llibertat provisional, després de comparèixer aquest dijous als jutjats de Reus, on estava citada. La dona s'ha acollit al seu dret a no declarar davant del titular del Jutjat d'Instrucció 3 de Reus, en funcions de guàrdia, segons han informat fonts del TSJC.

La causa, que està oberta per un delicte d'amenaces, s'enviarà ara als jutjats penals de Reus per a judici, segons es remarca des del TSJC. La investigació va arrencar arran una petició des de la Fiscalia Superior de Justícia perquè els Mossos d'Esquadra esbrinessin la identitat d'aquesta usuària de Twitter. L'escrit de la Fiscalia incloïa una captura de pantalla d'una piulada de la reusenca -que a la xarxa es fa dir @csaune i signa com a Cori- en què assenyalava la dona del magistrat.

En el tuit, la usuària indicava el seu lloc de feina i afegia que "no podran anar pel carrer a partir d'ara". Actualment, la tuitaire té el seu compte protegit.