El magistrat del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, s'ha traslladat a viure a Madrid juntament amb la seva família, segons revela el diari El Mundo citant fonts del seu entorn.

L'assetjament que pateix Llarena, la seva dona -que també és jutge- i el menor dels seus dos fills, que estudia en una universitat catalana, ha forçat el canvi de residència. Diumenge 25 de març, membres de la formació política Arran -propera a la CUP- van fer unes pintades a la que es pensaven que era la seva casa de Das de Cerdanya i en què titllaven el magistrat de «feixista», i hi afegien: «Ni a Das, ni enlloc, els Països Catalans seran el vostre infern». Més tard, els membres del partit van reconèixer haver-se confós de casa i el mateix alcalde del municipi deia a aquest diari que hi vivia una família de Das de tota la vida.

Les mateixes fonts del diari El Mundo asseguren que el magistrat i la seva família viuen amb escorta i també indiquen que «ho estan passant molt malament» perquè feia gairebé 30 anys que Llarena i la seva dona vivien a Catalunya. La Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial va demanar una investigació arran de les pintades.