Yulia Skripal, la filla de l'exespia rus Sergei Skripal, va rebre ahir l'alta mèdica després d'haver estat ingressada en un hospital des que el 4 de març va ser trobada inconscient amb el seu pare en un carrer de Salisbury després d'haver estat enverinada amb un gas nerviós.

«Ja hem donat l'alta a Yulia», va explicar, en declaracions a la premsa Christine Blanshard, la directora de l'Hospital de Districte de Salisbury, el centre on han estat ingressats els Skripal des del seu enverinament. «El seu pare té un bon progrés. Divendres vaig anunciar que ja no està en estat crític. Encara que s'està recuperant més a poc a poc que la Yulia, confiem que ell també pugui sortir de l'hospital quan arribi el moment», va afirmar la responsable del centre sanitari.

L'exespia Sergei Skripal, de 66 anys, i la seva filla Yulia, de 33, van ser trobats inconscients el 4 de març en un banc a prop d'un centre comercial de Salisbury després d'haver quedat exposats a un gas nerviós que les autoritats britàniques han identificat com l'agent Novichok i han culpat Rússia de ser la responsable de l'atac, una acusació que Moscou rebutja.