n El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va destacar ahir a Pamplona que en el cas Cifuentes «no hi ha terceres vies», i va instar el president de Ciutadans, Albert Rivera, que triï entre el portaveu del PSOE a l'Assemblea de Madrid, Ángel Gabilondo, o «la cor-rupció del PP».

Sánchez, en un acte polític del PSOE a l'Hotel Tres Reyes de la capital navarresa, va destacar que el cas del màster està desvelant que Ciutadans és «igual que el PP» pel que fa a la gestió de la corrupció.

«Si parles com el PP, aproves els seus pressupostos i t'empasses els seus casos de corrupció, no ets de centre, ets igual que el PP», va sentenciar el líder socialista.

Blindar les pensions

En aquest sentit, Sánchez va dir a Albert Rivera que «en el cas Cifuentes no hi ha terceres vies, o s'està en la via que representa Ángel Gabilondo, principal reclam en la precampanya de la moció de censura i una opció serena i solvent, o s'està en la via de la corrupció del PP a Madrid».

D'altra banda, el líder dels socialistes va enviar als jubilats un missatge de «confiança i serenitat» i va comprometre's a «blindar» les pensions a la Constitució «perquè ningú pugui tornar a jugar-hi».