Iñaki Urdangarín va participar ahir en la mitja marató de Ginebra, i va recórrer els 21,1 quilòmetres en 1 hora, 58 minuts i 11 segons, segons el resultat oficial publicat pel Harmony Genève Marathon.

En la classificació final s'ha situat en el lloc 2.528 d'un total de 4.925 participants i en la seva categoria d'homes a partir de 50 anys s'ha col·locat en el 243 de 460.

També la Infanta Cristina, va participar en una de les curses del Harmony Genève Marathon, concretament el dissabte a la cursa Nordic Walking, amb un recorregut de 10 quilòmetres que va fer en 1 hora, 23 minuts i 8 segons, segons el resultat oficial de l'organització publicat a la pàgina web.

El matrimoni està pendent de la decisió del Tribunal Suprem (TS) espanyol sobre el recurs plantejat per Urdangarín a la sentència d'un tribunal de Balears que li va imposar sis anys i tres mesos de presó per diversos delictes en un cas de corrupció, l'anomenat " cas Nóos".

Aquest tribunal va absoldre la Infanta Cristina encara que la va considerar responsable civil, a títol lucratiu, per valor de 265.088 euros,

Urdangarín, en llibertat provisional, ha de comparèixer el dia primer de cada mes davant l'autoritat judicial a Ginebra, on resideix amb la seva família.