L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps va negar, ahir en la seva declaració com a investigat davant la jutgessa que instrueix les presumptes irregularitats en la gestió de la F1 a València, que «mai» cap responsable de l'organització li va dir que el projecte «fos una ruïna» i igualment va negar que negociés amb el magnat de la competició, Bernie Ecclestone, els contractes.

Així ho va manifestar l'excap del Govern valencià durant la seva compareixença com a investigat en el jutjat, en la qual es va desentendre dels aspectes tècnics de la competició i va descarregar en els treballadors la responsabilitat de les contractacions, segons va poder saber Europa Press. A l'exterior, al final de la declaració, va defensar davant els mitjans que el Gran Premi de València és «el projecte més rendible de la història de la Comunitat Valenciana, sense cap dubte».

Durant la seva declaració davant la jutgessa que instrueix el cas, Camps va respondre totes les parts presents i va basar el seu testimoniatge a negar la comissió de qualsevol delicte o irregularitat. En aquest sentit, es va desentendre completament de tots els aspectes tècnics de la competició i va descarregar en els treballadors la responsabilitat de les contractacions. A més, va assegurar que «mai» ha parlat amb el magnat de la F1 Bernie Ecclestone de contractes ni d'aspectes econòmics i que mantenia amb l'empresari una relació protocol·lària.

En aquest punt, va negar que mai ningú l'hagués informat que la F1 fos inviable econòmicament o «ruïnosa», tal com va afirmar dijous passat l'expilot Jorge Martínez Aspar, que va explicar que el 2009 ja va advertir al llavors vicepresident del Govern valencià, Vicente Rambla, que organitzar el Gran Premi era «ruïnós».