Roger Torrent, president del Parlament, ha estat contundent amb Ciutadans just abans de suspendre el ple per la retirada d'un llaç groc per part del diputat Carlos Carrizosa. "Vostès no trauran res, perquè això no ho convertiran en una olla de grills ni en un pati d'escola", els ha retret, tot apuntant que "és la bancada del Govern, s'hi ha posat aquest llaç igual que altres cops altres símbols".

Des dels escons de Cs han protestat, cridat i reclamat la retirada del llaç, cosa que ha provocat la queixa de Torrent i que els tornés a cridar l'atenció. "Em deixen parlar o suspenc el ple?! Si no saben guardar respecte a la institució i al president, els cridaré de nou l'atenció", els ha dit. "Respectar les lleis i a tots els diputats, això és el que ha de fer", ha replicar Carrizosa.

El president del Parlament ha insistit en "no permetre que el ple es converteixi en un pati d'escola" i els diputats de Cs han tornat a protestar, mentre Carrizosa amenaçava que "si no es treu el llaç, el tornaré a treure jo mateix", tot retirant de cop el símbol i llençant-lo als seus peus. "Li exigeixo que torni a posar el llaç on era. Li crido l'atenció, posi'l o torni-l als serveis de la cambra, o si no em veuré obligat a suspendre el ple", ha dit Torrent, que en comprovar que Carrizosa no atenia la seva petició, ha acabat suspenent el ple i cridant els portaveus al seu despatx. El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha apropat a parlar amb els diputats de Ciutadans, però la conversa no ha aconseguit cap acord i el ple s'ha suspès igualment.