n Seguidors del president de la Xunta de Galícia i del PP de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, han creat un compte a la xarxa social Twitter que, amb el nom de Feijóo president, recapta suports perquè es converteixi en president nacional del Partit Popular.

El compte va ser creat divendres, 8 de juny, a primera hora del matí. Va acompanyar la presentació amb la frase: «Feijóo, el millor actiu del nostre partit».

El primer tuit apuntava que es tracta del compte de suport de militants, simpatitzants i votants del Partit Popular perquè Feijóo es converteixi en el pròxim president nacional.

En una publicació d'ahir, dissabte, de les tres realitzades des de l'inici del compte, destaquen que Feijóo representa l'única majoria absoluta d'Espanya. Un projecte guanyador que ha de ser integrador amb un lideratge fort i net per fer front als reptes del futur.

El compte, que ha sumat fins al moment 171 seguidors, segueix així l'estela de les creades en suport de la exvicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, i de la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal.

La primera va ser creada el dijous passat a Twitter sota el nom YoConSorayaPP. I hores després de la de l'exvicepresidenta, es llançava el compte Cospedal Presidenta, en suport a la secretària general del PP per liderar el partit. De manera paral·lela, també naixia una plataforma per donar suport a una candidatura d'unitat entre Feijóo i Sáenz de Santamaría. Les publicacions a Twitter aviven el debat entorn de la successió de Mariano Rajoy, el qual presidirà la reunió de la Junta Directiva Nacional, que convocarà un Congrés Extraordinari per triar nou capdavanter de la formació. En la reunió s'aprovarà també el reglament i la comissió organitzadora de la reunió de dirigents.