Un home es va lliurar ahir a la matinada a la Guàrdia Urbana de Badalona després de confessar que havia matat la seva parella, en un presumpte cas de violència masclista, segons van informar a Efe els Mossos d'Esquadra.

Es tracta d'un home de 48 anys i de nacionalitat guatemalenca, com la víctima, una dona de 40 anys. El cos de la dona va ser trobat per la policia al domicili on residia la parella, al carrer Solsona del barri badaloní de la Salut, segons fonts pròximes a la investigació. El presumpte autor del crim va quedar detingut immediatament després que la policia trobés el cos sense vida de la víctima.

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal de Granollers s'han fet càrrec de la investigació i intenten aclarir les circumstàncies del crim. El jutjat d'instrucció número 2 de Badalona, en funcions de guàrdia, va estar procedint a les diligències d'aixecament del cadàver de la víctima.

L'Ajuntament de Badalona va fer a les 12 hores un minut de silenci a la plaça de la Vila, i va col·locar les banderes a mitja asta. El minut de silenci va coincidir amb la visita de la consellera de Justícia, Ester Capella.