L'advocat de quatre dels cinc membres de 'La Manada', Agustín Martínez Becerra, ha afirmat que amb la decisió de l'Audiència de Navarra de dictar la llibertat provisional sota fiança per als seus clients "s'ha fet justícia".

"Quan un tribunal independent resol de forma independent la decisió és justa", ha manifestat Martínez Becerra, en declaracions a Europa Press.

Martínez Becerra ha declinat fer més valoracions sobre la decisió de l'Audiència, atès que l'acte no serà comunicat a les parts fins demà divendres, tot i que sí s'ha mostrat "satisfet".

A més, ha confiat que els seus clients puguin reunir la fiança de 6.000 euros "al més aviat possible", tot i que, segons la seva previsió, la seva posada en llibertat no es faria efectiva aquest divendres, sinó més endavant.

Al marge de la fiança, el tribunal ha imposat als condemnats l'obligació de comparèixer els dilluns, dimecres i divendres al jutjat de guàrdia de la seva localitat.

També els imposa la prohibició d'entrar a la Comunitat de Madrid, la prohibició de comunicació amb la víctima, la retirada del passaport, i la prohibició de sortir del territori nacional sense autorització judicial.