Si tens ganes de no quedar-te a casa i sortir a celebrar el Sant Joan 2018, consulta totes les revetlles i festes que se celebraran a la Catalunya Central aquest 23 de juny a la nit.

L'Ametlla de Merola

Revetlla. Dissabte, a les 22 h, a la zona esportiva. S'encendrà el foc amb la Flama del Canigó, que s'anirà a buscar a Berga.

Bagà

Flama del Canigó. Dissabte, a les 21.30 h, al camp de futbol, arribada de la Flama i encesa del foc de Sant Joan. Hi haurà coca, xocolata i moscatell per a tots els assistents.

Balsareny

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 20.30 h, al pont del traginer, arribada de la Flama del Canigó. A les 21.30 h, al camp de futbol 7, encesa de la foguera. A les 23.30 h, davant del pavelló, ball a càrrec de Fun Party (DJ i animació). Hi haurà coca i moscatell per a tothom.

Berga

Focs de Sant Joan. Dissabte, a les 17 h, a la plaça de Gernika, arribada del foc del Canigó portat pels Amics de la Flama. A continuació, recorregut de la flama pels carrers de la ciutat. A les 18.15 h, a la plaça de la Font del Ros, rebuda de la flama i encesa del peveter. Lectura del manifest a càrrec de la Llar Santa Maria de Queralt. A continuació, 20 pobles de la comarca recolliran el foc. Ballada dels gegants de la Bauma dels Encantats. Xocolatada i coca per a tothom.

Folk de Sant Joan. Dissabte, a partir de les 20 h, al castell de Berga, sopar compartit. Ball al voltant de la foguera amb la Berguedana de Folklore Total. Organització: Berguedana de Folklore Total i Amics del Castell de Berga.

Bolvir

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 23 h, al local social de Santa Cecília, ball amb Joan Vilandeny. Coca, xocolata i moscatell.

Calders

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 21 h, a la plaça, arribada i instal·lació de la Flama del Canigó, lectura del manifest i encesa de la foguera. Sopar popular a la fresca. A les 22.30 h, revetlla amb el músic Abel.

Capellades

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a mitjanit, al pati de La Lliga. Entrada lliure. Organització: Dimonis de KP.

Castellbell i el Vilar

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 19 h, a la Bauma, rebuda de la Flama del Canigó i petita actuació de la coral infantil La Formiga de la Capella de Música Burés. A les 21 h, sopar a la fresca. Preu: 5 euros. A les 23 h, espectacle de foc a càrrec de la companyia Improvisto's Krusty Show. Seguidament, cercavila fins al camp de futbol per encendre la foguera. A l'aparcament, ball de revetlla, a càrrec de Jordi Ros. Al carrer de Joaquim Borràs també faran sopar a la fresca amb música ambient. A més, revetlles populars al Burés i a la Vall de Montserrat.

Castellcir

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 21 h, a la plaça de l'Era, arribada de la Flama del Canigó.

Castellterçol

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 17.30 h, als jardins de Cal Recader, amb els Diables de Castellterçol, tallers infantils, xerrada de seguretat pirotècnica, sopar, torneig Wii, música i mojitos.

Castellví de Rosanes

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 21.30 h, a la plaça, sopar popular. Cadascú es porta el menjar i les inscripcions, per tenir taula i cadira, s'han de fer a l'ajuntament. En acabar, ball amb Koktel JAS. A Can Sunyer i Valldaina, l'associació de veïns també ha muntat una revetlla, al pati del centre cívic.

collsuspina

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 19 h, al solar de Can Mas, arribada de la Flama del Canigó. A les 21 h, sopar popular amb música de revetlla. Coca a càrrec de l'Ajuntament. A les 23.30 h, concert amb No Estamos Locos (versions de rumba i latin fussion).

L'Estany

Focs de Sant Joan. Dissabte, a les 21 h, a la pista vella, arribada de la Flama del Canigó, lectura del manifest, encesa de la foguera, coca, cava... Organització: Amics de la Flama, ACR i Ajuntament de l'Estany, amb la col·laboracio de l'ADF Quercus.

Gósol

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, foguera i coca i cava per a tothom.

Els Hostalets de Pierola

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 19 h, des del carrer de l'Església, concentració i recorregut de la Flama del Canigó, que es rebrà a la plaça del Dr. Conde. A les 21 h, sopar popular. A els 21.15 h, revetlla al Casal d'Avis. A les 22 h, revetlla al poliespostiu de Serra Alta. A les 22 h, revetlla amb els Cafeters del Casal Català. A les 22.30 h, encesa de la foguera dels Germans Macià a la plaça de les Oliveres.

Igualada

Festa de Sant Joan. Dissabte, de 20 a 22 h, a la plaça de l'Ajuntament, arribada de la Flama del Canigó, portada des de la Pica del Canigó per atletes i escolars igualadins. Actuació dels Moixiganguers d'Igualada, encesa del peveter, lectura del manifest i repartiment del foc als representants d'entitats de la ciutat i de pobles de la comarca. A les 21 h, correfoc petit, amb els Petits Mal Llamp i els Petits Diables d'Igualada. A les 23 h, correfoc gran, amb els Diables d'Igualada, Pixapólvora i Mal Llamp d'Igualada. Recorregut dels dos correfocs: des de la plaça de Sant Miquel i fins a la plaça de l'Ajuntament. Hi haurà revetlla a l'Ateneu Igualadí, revetlla a l'Escorxador amb l'orquestra Rosaleda i revetlla a la Rambla (Casal el Foment) amb concert de Mulata i PD's.

Revetlla popular i familiar de l'Ateneu. Dissabte, a partir de les 20.30 h, al pati de l'Ateneu, menú especial a càrrec del Cafè de l'Ateneu. Menú: 20 euros; i 15 euros menú infantil. A les 23 h, festa amenitzada pels DJ de l'Acústic, que durarà fins a les 4 de la matinada. Al Jardí prohibit hi haurà jocs i activitats amb animadors per als infants. Entrada a la festa: 8 euros, anticipada; i 10 euros, el mateix dia, amb dret a consumició.

Manresa

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 17 h, rebuda de la Flama del Canigó a la plaça de Sant Domènec. A les 17.30 h, inici de la cercavila republicana, des de Sant Domènec i pel centre de la ciutat. A les 19.30 h, arribada i acte final a la Plana de l'Om, des d'on s'acompanyarà la Flama fins a la plaça Major. A les 21 h, sopar republicà al parc de la Seu. Preu: 10 euros, anticipadament; i 12 euros, el mateix dia. Tiquets: Bar Toni's, Vermuteria Sant Rita, Espai Rubiralta, Espai Òmnium i a les assemblees dels CDR. A les 23.30 h, al parc de la Seu, revetlla popular amb els DJ Meri i Lucia Alcaina, The Papa & the Popos i DJ Rutxo. Organització: CDR Manresa, Òmnium Bages-Moianès i Assemblea Manresa.

20a Revetlla sense petards. Dissabte, a les 19 h, a la plaça Major, petit berenar i música ambient. A partir de les 21 h, foguera i espectacle Cassoles, olles i cançons, del trio de Carles Cuberes (rock, rumba i txa-txa-txà). Organització: Ajuntament amb la col·laboració d'Imagina't.

Moià

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 19 h, a la plaça del CAP, arribada de la Flama del Canigó. Lectura del manifest, repartiment de la Flama, que anirà als pobles del Moianès.

La Pobla de Claramunt

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 21 h, al parc de Sant Galderic, arribada, des d'Igualada, de la Flama del Canigó i sopar de carmanyola. A les 22.30 h, encesa de la foguera. Organització: Associació Cultural La Llobreia i la Comissió de Sant Joan. A la plaça de l'Ajuntament, Barrurevetlla, organitzada per l'Associació Cultural Barrufet Roig.

Sallent

Revetlla de Sant Joan del Poble Nou. Dissabte, a les 23 h, al parc de la Torre del Gas, ball amb Andreu i Susanna. Hi haurà coca i cava, refrescos... Entrada lliure. Organització: Associació de Veïns del Poble Nou.

Revetlla de Sant Joan de FAES i CDR. Dissabte, a les 20.15 h, a la plaça de Catalu-nya, arribada de la Flama del Canigó. A les 21 h, a la pista coberta, sopar. Preu: 12 euros; 10 euros per als socis de FAES; i 6 euros infants. Tiquets a la venda a Ca l'Amadeu i FAES. A les 23 h, foguera amb les Bruixes de Sallent i el gegant Maqui. Concert amb Terratombats (rumba catalana) i DJ. Organització: FAES i Comité de Defensa de la República Sallent.

Sant Jordi de Cercs

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 18.30 h, a la plaça del Primer Comte de Fígols, animació infantil amb Sol Solet, de l'Agrupació Teatral La Farsa. A les 21.30 h, sopar de germanor. Preu: 10 euros, adults; i 5 euros, infants. Venda de tiquets a Cal Meliton. A les 22.15 h, encesa de la foguera i ritual dels desitjos. Seguidament, ball amb DJ Xampi. Organització: Comissió de la Cavalcada de Reis del municipi de Cercs.

Sant Salvador de Guardiola

Revetlla de Sant Joan. Dissabte, a les 17.30 h, corredors locals portaran la Flama del Canigó, fent relleus, des de Salelles. A les 19 h, arribada a l'ajuntament. A les 22.30 h, encesa de la foguera, just després del sopar de carmanyola a la zona exterior del pavelló. Música amb Pajarita Sound.

Sant Vicenç de Castellet

Flama del Canigó. Dissabte, a la tarda, a la plaça de l'Ajuntament, rebuda a càrrec del Centre Excursionista Sant Vicenç de Castellet.

Súria

Nit de Sant Joan. Dissabte, a les 19.30 h, arribada de la Flama del Canigó a la casa de la vila, procedent de Manresa i portada per esportistes de la vila. A les 20.30 h, lectura del manifest, actuacions dels Capgrossos, Geganters i Grallers del Gorg de l'Olla, colla castellera Salats, Ball de Cascavells amb el Tro Gros i Ball de Gegants i Nans, original de Jordi Alzina, i interpretat per alumnes de l'Escola Municipal de Música i altres músics suriencs. A les 21 h, portada de la Flama del Canigó fins a la plaça de Sant Joan, acompanyada per la interpretació de Xiules i Piules, original de Joan Pelfort, i interpretat per la Xaranga de l'Escola de Música i altres músics suriencs. A les 21.30 h sopar popular de revetlla. Preu: 10 euros. Venda de tiquets als establiments Cansaladeria Cal Vila, Dos26 de Maria Jové i Rubik Espai Fitness. A les 23 h, encesa de la foguera i concert de revetlla amb Class i DJs Jordi Vèliz i Ferran Jordano de Flaix FM.