Els cinc membres de La Manada, als quals l'Audiència de Navarra ha concedit la llibertat provisional sota fiança, ja són a Sevilla després que abandonessin divendres passat els centres penitenciaris en què eren reclosos.

En declaracions a Europa Press, l'advocat de quatre dels condemnats, Agustín Martínez, va confirmar que els cinc joves sevillans han arribat a la capital durant la matinada «sense incidències destacables».

A més, aquestes fonts han assegurat que els encausats «compliran aquest dilluns el que estableix la sentència» de la Secció Segona de l'Audiència de Navarra, amb referència al fet que els condemnats hauran de comparèixer els dilluns, els dimecres i els divendres davant del jutjat de guàrdia de la seva residència i cada vegada que siguin cridats per l'Audiència de Navarra. També hauran de comunicar qualsevol canvi de domicili o telèfon.

Per la seva part, en declaracions a Europa Press, l'advocat Jesús Pérez va assenyalar que el seu client, el guàrdia civil Antonio Manuel Guerrero, ha decidit passar uns dies «tranquil», per la qual cosa demana «respectar la seva intimitat perquè es trobi bé i recuperat».

Cal recordar que, a més de la fiança de 6.000 euros, la Secció Segona de l'Audiència de Navarra ha dictat mesures cautelars per als cinc acusats.

En concret, hauran de designar un domicili on puguin ser trobats, així com un telèfon de contacte, amb advertència expressa que en cas de no ser localitzats en aquests domicilis immediatament s'expedirà la corresponent requisitòria.

També es fixa per a ells la prohibició de sortir del territori nacional sense autorització judicial, amb obligació de lliurar el passaport davant el tribunal en els quatre dies següents a la seva posada en llibertat.